Home » Aluminium bewerken

Aluminium bewerken

Aluminium bewerken is vaak noodzakelijk voordat het ingezet kan worden in diverse sectoren, zoals de bouw en de industrie. Aluminium is een geliefd materiaal voor allerlei toepassingen doordat het een licht gewicht en een lage dichtheid heeft. Bij Jef Holterman B.V. in Zaandam kunt u terecht voor het bewerken van aluminium.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Hoe is aluminium te bewerken?

Aluminium is een relatief sterk metaal, maar het is toch goed te vormen. Wij geven aluminium buizen en profielen de juiste vorm door middel van verspanende technieken. Het materiaal is eenvoudig te bewerken door te frezen, snijden, boren, lassen, stansen of buigen. U kiest ons voor het bewerken van aluminium.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Materiaal bewerken in ons bedrijf

In ons machinebouwbedrijf hebben we al meer dan 50 jaar ervaring met het bewerken van aluminium. Dit doen wij door middel van CNC draaien en frezen. Bij CNC worden onze machines per computer aangestuurd. Bij het frezen wordt het materiaal op zijn plaats gehouden terwijl het roterende gereedschap in de machine het materiaal bewerkt. Bij het draaien beweegt het materiaal zelf in de machine en worden kleine deeltjes van het materiaal weggenomen. Ook doen wij aan CNC slijpen.

jef holterman metaalbewerking op maat

Informeer naar de mogelijkheden voor materiaalbewerking

U schakelt ons in voor het bewerken van aluminium, maar ook voor het bewerken van staal en andere materialen. Als sinds 1968 zijn wij leverancier in verschillende sectoren en hebben wij al verschillende producten gerealiseerd voor onze klanten. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@jefholterman.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADRES:
Sluispolderweg 44D
1505 HK Zaandam

E-mail:  info@jefholterman.nl

Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847