Home » CNC draaien en frezen Zaandam

CNC draaien en frezen Zaandam

CNC draaien en frezen kunt u laten doen bij Jef Holterman B.V. in Zaandam. Wij zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de verspanende metaalbewerking. Zo is CNC frezen en draaien onze corebusiness. Dankzij ons gemoderniseerde machinepark en gemotiveerde vakmensen kunnen wij dit doen.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Voordelen van CNC draaien en frezen

CNC staat voor Computer Numerical Control en het CNC frezen en draaien is dus volledig computergestuurd. Dit biedt verschillende voordelen. Zo is het makkelijker om precies te werken met een CNC-machine dan met een conventionele machine. Bij een conventionele machine wordt er met de hand gewerkt en dit zorgt voor een minder nauwkeurig resultaat. Ook kan de CNC-machine zo geprogrammeerd zijn dat een bewerking herhaald kan worden. Zo kan een CNC-machine grote series produceren van hetzelfde product. Naast CNC draaien en frezen, kunt u bij ons ook terecht voor divers reparatiewerk en revisie van gietpompen bij de snoep verwerkende industrie.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Machines voor CNC draaien en frezen

Wij hebben sinds kort nieuwe machines in productie genomen waardoor wij CNC kunnen draaien en frezen:

 • Voor CNC frezen gebruiken wij de Doosan dnm-750l, Doosan dnm-750 II, DAHLIH MCV-1020, DAHLIH MCV-720 en DEAWOO DOOSAN MYNX 650/50.
 • Voor CNC draaien gebruiken wij de DEAWOO DOOSAN LYNX 220L.
 • Voor CNC slijpen gebruiken wij de JOEN-LIH 5010 ATD.

Soorten materiaal bewerken

In ons machinebouwbedrijf kunnen wij dankzij het CNC draaien en frezen verschillende soorten materialen bewerken. Denk hierbij aan het bewerken van kunststof. Ook voor het bewerken van messing kunt u bij ons terecht. Dankzij de CNC-machines is het voor ons mogelijk om moeilijk verspanende metaalbewerking uit te voeren. Hierbij denkt u aan geharde materialen tot maximaal 62HrC. In onze geconditioneerde meetkamer houden wij regelmatig kwaliteitscontroles om de apparatuur te onderhouden en te kalibreren.

  jef holterman metaalbewerking op maat

  Informeer naar de mogelijkheden

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Dankzij onze jarenlange ervaring als toeleverancier in verschillende sectoren, zijn uw wensen onze uitdaging. Onze CNC-machines maken fabriceren de beste onderdelen en producten. Neem contact met ons op of bel naar 075-6166847.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  ADRES:
  Sluispolderweg 44D
  1505 HK Zaandam

  E-mail:  info@jefholterman.nl

  Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847