Home » CNC draaien en frezen Zaandam

CNC draaien en frezen Zaandam

Voor CNC draaien en frezen zit u goed bij Jef Holterman B.V. in Zaandam. Wij zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de verspanende metaalbewerking. Zo is CNC frezen en draaien onze corebusiness. Dankzij ons gemoderniseerde machinepark en gemotiveerde vakmensen hebben we al diverse opdrachten op het gebied van CNC-metaalbewerking mogen realiseren in Zaandam en de rest van Nederland.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Voordelen van CNC draaien en frezen

CNC staat voor Computer Numerical Control. Het CNC frezen en draaien in ons metaalbewerkingsbedrijf is dus volledig computergestuurd. Dit brengt verschillende voordelen en mogelijkheden voor CNC-bewerking met zich mee. Zo is het makkelijker om precies te werken met een CNC-machine dan met een conventionele machine. Bij een conventionele machine wordt er met de hand gewerkt en dit zorgt voor een minder nauwkeurig resultaat. Ook is de CNC-machine zo geprogrammeerd dat een bewerking herhaald kan worden. Een CNC-machine kan bijvoorbeeld grote series produceren van hetzelfde product. Naast CNC-metaalbewerking doen wij ook divers reparatiewerk en revisie van gietpompen bij de snoepverwerkende industrie.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Machines voor CNC draaien en frezen

Wij hebben sinds kort nieuwe metaalbewerkingsmachines in productie genomen waardoor wij CNC kunnen draaien en frezen:

 • Voor CNC frezen gebruiken wij de Doosan dnm-750l, Doosan dnm-750 II, DAHLIH MCV-1020, DAHLIH MCV-720 en DEAWOO DOOSAN MYNX 650/50.
 • Voor CNC draaien gebruiken wij de DEAWOO DOOSAN LYNX 220L.

Uiteraard zijn we ook gespecialiseerd in CNC slijpen, een andere vorm van CNC-metaalbewerking. Hiervoor gebruiken wij de JOEN-LIH 5010 ATD.

Wij bewerken ook ander materiaal

In ons machinebouwbedrijf bewerken wij dankzij het CNC draaien en frezen verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan het bewerken van kunststof. Ook voor het bewerken van messing zijn we u graag van dienst. Dankzij de CNC-machines is het voor ons mogelijk om moeilijk verspanende metaalbewerking uit te voeren. Hierbij denkt u aan geharde materialen tot maximaal 62HrC. In onze geconditioneerde meetkamer houden wij regelmatig kwaliteitscontroles om de apparatuur te onderhouden en te kalibreren.

  jef holterman metaalbewerking op maat

  Informeer naar de mogelijkheden voor CNC-metaalbewerking

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van CNC-metaalbewerking? Dankzij onze jarenlange ervaring als toeleverancier in verschillende sectoren, zijn uw wensen onze uitdaging. We hebben al vele klanten blij mogen maken met ons werk. Onze CNC-machines fabriceren de beste onderdelen en producten. Neem contact met ons op of bel naar 075-6166847 voor CNC-metaalbewerking.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  ADRES:
  Sluispolderweg 44D
  1505 HK Zaandam

  E-mail:  info@jefholterman.nl

  Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847