Home » CNC slijpen

CNC slijpen

Bij Jef Holterman B.V. in Zaandam behoort CNC slijpen tot één van de dagelijkse werkzaamheden die wij in ons bedrijf uitvoeren. Door onze kennis en jarenlange ervaring als leverancier in verschillende industrieën kunnen wij alles op het gebied van CNC. Hiervoor gebruiken wij ook de beste machines.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

De voordelen van CNC slijpen

Bij ons is metaalbewerking op maat mogelijk dankzij onze CNC-machines. Bij CNC slijpen wordt het materiaal vastgehouden tussen twee slijpstenen die met verschillende snelheden in één richting draaien. Hierbij gaat het om onderdelen met grote diameters en lengtes. CNC slijpen heeft verschillende voordelen ten opzichte van conventioneel slijpen:

 • CNC slijpen is voordeliger dan conventioneel slijpen. Dit komt door de productie van lichte sneden en de fijne afwerking.
 • De machine voor CNC slijpen kan voor langere tijd ononderbroken werken.
 • Doordat de machine computergestuurd wordt, is de kans op fouten lager.
 • De productiesnelheid wordt verhoogd in vergelijking met conventioneel slijpen.
 • Er is minder vloeroppervlak nodig doordat er meer werk wordt gedaan met een CNC-machine.
jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Andere CNC processen

Naast CNC slijpen, kunt u bij ons ook terecht voor CNC draaien en frezen. Bij het draaien roteert het materiaal in een draaibank. Bij het frezen wordt het meestal ronde materiaal bewerkt met een roterend gereedschap. Bij beide manieren wordt er materiaal verwijdert, dit wordt spanen genoemd. Om de materialen te bewerken, gebruiken we verschillende machines. Hiermee kan bijvoorbeeld staal bewerkt worden.

  jef holterman metaalbewerking op maat

  Informeer naar de mogelijkheden voor CNC-bewerking

  Bent u op zoek naar een machinebouwbedrijf waar CNC slijpen mogelijk is? Door onze expertise en kennis in verspanende metaalbewerking, kunnen wij u helpen bij het realiseren van het eindproduct dat u wilt. Hierbij zijn draaien en frezen ook onze core business. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  ADRES:
  Sluispolderweg 44D
  1505 HK Zaandam

  E-mail:  info@jefholterman.nl

  Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847