Home » Conventioneel draaien en frezen

Conventioneel draaien en frezen

Bij Jef Holterman B.V. in Zaandam zijn we trots op onze expertise in conventioneel draaien en frezen. Deze traditionele metaalbewerkingstechnieken zijn een essentieel onderdeel van ons vakmanschap en stellen ons in staat om hoogwaardige onderdelen en producten te produceren voor een breed scala aan toepassingen.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Wat houdt conventioneel draaien en frezen in?

Conventioneel draaien en frezen zijn bewerkingstechnieken waarbij materialen zoals metaal en kunststof worden gesneden, gevormd en bewerkt. In tegenstelling tot CNC-metaalbewerking, waarbij machines computergestuurd zijn, worden bij conventioneel draaien en frezen de bewerkingen handmatig uitgevoerd door onze vakmensen. We hebben de expertise en de modernste metaalbewerkingsmachines om beide diensten aan te bieden. Hierdoor kunnen we diverse materialen, waaronder roestvrij staal (rvs), bewerken en de gewenste precisie en afwerking leveren.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw opdracht

Als u op zoek bent naar op maat gemaakte metaaloplossingen, zit u bij ons machinebouwbedrijf goed. Of u nu aluminium wilt laten bewerken of een ander materiaal, we staan klaar om met uw opdracht aan de slag te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op via 075-6166847 voor metaalbewerking op maat die aan uw specifieke eisen voldoet. Onze gemotiveerde vakmensen zijn er om u te helpen bij het realiseren van uw project.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADRES:
Sluispolderweg 44D
1505 HK Zaandam

E-mail:  info@jefholterman.nl

Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847