Home » Kunststof zagen

Kunststof zagen

Bij Jef Holterman B.V. in Zaandam zijn we niet alleen gespecialiseerd in metaalbewerking, maar ook in kunststof zagen. In ons moderne machinepark hebben we zaagmachines die zijn ontworpen om kunststofmaterialen met uiterste precisie te bewerken. Of u nu op zoek bent naar maatwerkprojecten of grootschalige productie, onze faciliteiten zijn uitgerust om aan al uw kunststofbewerkingsbehoeften te voldoen.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Laat kunststof zagen in ons gemoderniseerde machinepark

Als ervaren machinebouwbedrijf zetten we onze expertise in kunststof zagen graag in om uw specifieke toepassing te ondersteunen. Onze machines kunnen een breed scala aan kunststoffen aan, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu op maat gezaagde kunststofonderdelen of gehele producten nodig hebt, alles is mogelijk. Daarnaast hebben we ook moderne machines om bijvoorbeeld metaal te zagen. Deze machines maken ook conventioneel draaien en frezen mogelijk, waardoor we flexibel en veelzijdig zijn in het realiseren van uw projecten. Bekijk ons werk om een indruk te krijgen van de kwaliteit die u kunt verwachten.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Schakel ons in voor kunststofonderdelen en -producten

We streven we ernaar om aan uw unieke eisen te voldoen. Als u op zoek bent naar op maat gezaagde kunststofonderdelen of -producten, vertrouwt u op onze vakmensen en onze geavanceerde machines. Neem vandaag nog contact op met ons metaalbewerkingsbedrijf voor een maatwerkoplossing die aan uw behoeften voldoet. Bel naar 075-6166847 om de mogelijkheden voor kunststof zagen met ons te bespreken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADRES:
Sluispolderweg 44D
1505 HK Zaandam

E-mail:  info@jefholterman.nl

Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847