Home » Messing bewerken

Messing bewerken

Messing is een harde metaalsoort, maar toch is het materiaal goed te bewerken en te onderhouden. Messing is hoofdzakelijk een legering van koper en zink en hieraan kunnen ook nog andere elementen worden toegevoegd. De hoeveelheid zink die is toegevoegd, zorgt voor de variatie in kleur en sterkte. Bij Jef Holterman B.V. in Zaandam kunt u terecht voor het bewerken van messing.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Hoe is messing te bewerken?

Messing is op verschillende manieren te bewerken doordat het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Vanwege de goudgele kleur wordt messing vaak gebruikt voor sieronderdelen of voor gebruiksvoorwerpen en industriële toepassingen. In ons machinepark wordt er gebruik gemaakt van machines om messing en andere materiaalsoorten te bewerken. Dit gebeurt onder andere op de volgende twee manieren:

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Voordelen van messing

Messing heeft verschillende voordelen. Messing roest namelijk niet en is zeer geschikt voor vochtige omstandigheden. In ons machinebouwbedrijf werken we daarom ook graag met messing door het te bewerken. Deze metaalsoort wordt veel gebruikt in de installatietechniek, maar ook in de horeca of in het interieur. Denk aan deurknoppen, bouten en moeren of balansgewichten. Wilt u ook messing laten bewerken voor een doeleinde naar keuze? Schakel ons hiervoor in.

jef holterman metaalbewerking op maat

Neem contact met ons op voor metaalbewerking

Bij ons kunt u terecht voor metaalbewerking op maat. De machines in ons machinepark en onze vakmensen realiseren de beste onderdelen en producten. Wij kijken graag met u mee naar uw wensen uitdaging is ons te groot. Neem contact met ons op of een e-mail te sturen naar info@jefholterman.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADRES:
Sluispolderweg 44D
1505 HK Zaandam

E-mail:  info@jefholterman.nl

Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847