Home » Metaal zagen

Metaal zagen

Bij Jef Holterman B.V. in Zaandam, weten we dat nauwkeurigheid en vakmanschap belangrijk zijn bij metaal zagen. In ons moderne machinepark hebben we geavanceerde apparatuur voor het zagen van metaal. Of het nu gaat om maatwerkprojecten of grootschalige productie, ons team staat klaar om uw behoeften met precisie te vervullen.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Metaal zagen is een van onze kernvaardigheden

In ons metaalbewerkingsbedrijf is metaal zagen een van onze kernvaardigheden. We beschikken over moderne metaalbewerkingsmachines die nauwkeurig en efficiënt zagen. Van metalen onderdelen tot maatwerkproducten, wij hebben de kennis om aan uw wensen te voldoen. We hebben ook machines in ons machinepark die zijn ontworpen om een breed scala aan ander materiaal te bewerken. Hierdoor is niet alleen het zagen van metaal een optie, maar ook het zagen van kunststof. We nodigen u uit om ons werk te bekijken en een indruk te krijgen van wat we zoal hebben gerealiseerd.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Neem contact met ons op voor een maatwerkoplossing van metaal

De vakmensen in ons machinebouwbedrijf streven ernaar om aan uw specifieke eisen te voldoen door metaal te zagen zoals u dat wilt. Of u nu op zoek bent naar op maat gezaagde onderdelen of gehele producten, wij zijn uw partner in metaalbewerking. Neem vandaag nog contact met ons door te bellen naar 075-6166847 of vul ons contactformulier in om uw project te bespreken. Wij zijn er om u te helpen bij het verwezenlijken van uw metaalbewerkingsdoelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADRES:
Sluispolderweg 44D
1505 HK Zaandam

E-mail:  info@jefholterman.nl

Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847