Home » Metaalbewerking op maat

Metaalbewerking op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf voor metaalbewerking op maat in Zaandam? Bij Jef Holterman B.V. is dit mogelijk. Wij zijn al sinds 1968 actief als toeleverancier in verschillende industrieën. U schakelt ons in voor reparatiewerk, revisie van gietpompen, assemblage en metaalbewerking op maat in Zaandam.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Metaalbewerking op maat bij ons

Als gespecialiseerd machinebouwbedrijf hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring als toeleverancier voor uiteenlopende sectoren. Dit maakt het mogelijk dat u vandaag de dag bij ons terecht kan voor metaalbewerking op maat. In ons onlangs gemoderniseerde machinepark hebben we verschillende machines die dit voor u mogelijk maken. Wilt u verspanend en gehard materiaal laten bewerken? Schakelt u ons dan in. Denk hierbij aan geharde materialen tot max. 62HrC. U kunt ons werk bekijken zodat u ziet wat onze eindresultaten zijn.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Ons moderne machinepark

Dankzij onze machines is metaalbewerking op maat mogelijk. Dit doen wij onder andere door middel van CNC frezen en draaien. Op deze manier kunnen materialen op een zeer nauwkeurige manier tot een eindproduct bewerkt worden. Denk hierbij aan het bewerken van rvs of andere materialen zoals messing, staal, en aluminium. Bij ons kunt u ook terecht voor CNC slijpen. Naast werkzaamheden op basis van CNC, schakelt u ons ook in voor andere bewerkingsmogelijkheden, zoals zagen, conventioneel draaien en frezen of T-INN draaien en frezen.

jef holterman metaalbewerking op maat

Neem contact met ons op voor metaalbewerking

Wij hopen dat we wat voor u kunnen betekenen wat betreft metaalbewerking op maat. Door onze expertise en ons vakkundige personeel is er veel mogelijk en wij helpen u graag. Vul ons contactformulier in of bel naar 075-6166847 om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADRES:
Sluispolderweg 44D
1505 HK Zaandam

E-mail:  info@jefholterman.nl

Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847