Home » Metaalbewerkingsbedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf

Jef Holterman B.V. in Zaandam is een metaalbewerkingsbedrijf waarbij precisie en vakmanschap centraal staan. Als uw vertrouwde partner in metaalbewerking hebben we jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige metaalbewerkingsdiensten. Ons team van deskundige vakmensen en ons moderne machinepark stellen ons in staat om de meest uitdagende projecten aan te gaan, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Materialen die we bewerken in ons metaalbewerkingsbedrijf

In ons metaalbewerkingsbedrijf hebben we de expertise en de technologie om een breed scala aan materialen te bewerken. Hieronder ziet u enkele van de materialen die we met precisie bewerken:

Onze veelzijdigheid strekt zich uit tot verschillende materialen om aan al uw behoeften te voldoen. Zo is ook het bewerken van kunststof mogelijk. Onze toegewijde team begrijpt de specifieke vereisten van elk materiaal en passen hun vaardigheden hierop aan.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Informeer naar de bewerkingsmogelijkheden van ons bedrijf

Bent u benieuwd naar wat ons metaalbewerkingsbedrijf voor u kan betekenen? De vakmensen van ons machinebouwbedrijf staan klaar om uw projecten te realiseren. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 075-6166847of vul ons contactformulier in. Bekijk van tevoren ons werk om een indruk te krijgen van de kwaliteit en precisie die u kunt verwachten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADRES:
Sluispolderweg 44D
1505 HK Zaandam

E-mail:  info@jefholterman.nl

Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847