Home » Staal bewerken

Staal bewerken

Er zijn verschillende technieken om staal te bewerken. Staal is een van de meest gebruikte constructiematerialen wereldwijd en moet meestal bewerkt worden via staalbewerkingsmachines. Hierbij denkt u aan verspanende en niet-verspanende bewerkingen. Bent u op zoek naar een bedrijf om staal te bewerken? Bij Jef Holterman B.V. in Zaandam zit u goed. Wij zijn gespecialiseerd in de verspanende metaalbewerking en in het fabriceren van onderdelen of gehele producten.

Heeft u vragen over onze metaalbewerking op maat?

✔ Modern machinepark

✔ Nieuwe CAD/CAM software

✔ Reparatie en revisie

Soorten staal bewerken

Wij zijn een bedrijf dat staal bewerkt. Hiervoor werken wij met verschillende machines waarmee wij verspanende bewerkingen kunnen uitvoeren. Denk aan machines voor het CNC draaien en frezen. Wij hebben ook een machine voor het CNC slijpen. De materialen die onze machines bewerken, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u denken aan het bewerken van aluminium, hiervoor schakelt u ons in.

jef holterman metaalbewerking op maat
jef holterman metaalbewerking op maat

Van tekening tot eindproduct

In ons gemoderniseerde machinebouwbedrijf, maken wij gebruik van nieuwe machines en de nieuwste CAD/CAM software. Voor het bewerken van staal, moeten wij ons steeds vernieuwen. Hierdoor maken wij de beste producten voor u. Met onze CAD/CAM software is het mogelijk om uw aangeleverde CAD-tekening in korte tijd te programmeren en te bewerken. Bekijk ons werk om te zien hoe de tekeningen worden uitgewerkt.

jef holterman metaalbewerking op maat

Neem contact op voor verspanende staalbewerking

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het bewerken van staal? Onze gemotiveerde vakmensen zetten graag het beste eindresultaat voor u neer. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op of stuur een e-mail naar info@jefholterman.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADRES:
Sluispolderweg 44D
1505 HK Zaandam

E-mail:  info@jefholterman.nl

Wij zijn bereikbaar op telefoon nr: 075-6166847